Vir Audit s’adhereix al Decàleg d'Equitat del ICJCE: compromesos amb la igualtat de gènere en l'àmbit professional

18 març 2024 · Vir Audit

Ens plau anunciar que Vir Audit s'ha adherit recentment al Decàleg d'Equitat del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (ICJCE). Aquesta decisió reflecteix el nostre compromís amb la promoció de la igualtat de gènere i el suport a una societat més justa i equitativa.

L’objectiu del Decàleg d’Equitat establert pel ICJCE

El Decàleg d’Equitat, establert pel ICJCE i publicat el passat març de 2022, té com a objectiu fomentar la perspectiva de gènere en l’àmbit professional, reconeixent-la com a impulsora d’una societat més equitativa. Com a part d’aquesta adhesió, tenim el privilegi d’utilitzar el segell d’adhesió al Decàleg en la nostra imatge corporativa, una distinció que ressalta el nostre compromís amb els valors d’igualtat i diversitat.

El Decàleg, basat en els principis d’igualtat d’oportunitats, no només promou una cultura empresarial més inclusiva, sinó que també encoratja la participació activa de les empreses en la creació d’un entorn laboral on tothom tingui la possibilitat de créixer i desenvolupar-se sense discriminació de gènere.

El nostre compromís amb la promoció de la igualtat de gènere

La nostra decisió d’incorporar-nos a aquest Decàleg reflecteix el nostre compromís amb la promoció de la igualtat de gènere i el nostre suport a iniciatives que fomentin una societat més equitativa i justa i consolida la nostra posició com a empresa que promou valors d’inclusió, diversitat i justícia en tots els àmbits de la nostra activitat.