Vir Audit torna a entrar al Top 20 del rànquing espanyol de firmes d’auditoria

VIR AUDIT es manté en la seva contínua progressió en el rànquing espanyol de firmes d’auditoria, posicionant-se en la 19a posició i, per tant, inclosa en el Top 20 del Rànquing de firmes d’auditoria, entre un total de més de 1400 empreses auditories que existeixen a l’Estat espanyol.

Les dades les ha fet públiques el diari Expansión, que anualment realitza aquest rànquing a partir de la facturació total de les empreses de serveis professionals.

En la seva edició del 20 d’abril de 2022 destaca que les auditories mitjanes creixen en un 11,1% amb 868 milions d’ingressos. Vir Audit ha demostrat la capacitat de consolidar-se per quart any consecutiu dins del Top 20 de millors firmes d’auditoria, incrementant en un 7,53% la seva facturació respecte a l’any anterior, amb un total de 14,86 milions d’euros.

Vir Audit som una firma multidisciplinària que compta amb un equip de més de 170 persones i som membres de la xarxa Geneva Group Internacional (GGI), la sisena firma mundial de serveis professionals en l’àmbit de l’auditoria i assessorament professional. Actualment GGI compta amb més de 800 oficines en 125 països i 28.000 professionals arreu del món. La seva àmplia presencia internacional, permet als nostres clients obrir-se al mercat global amb garanties d’una bona aproximació accedint a una xarxa de contactes d’alt nivell arreu del món.

Formant part de GGI, Vir Audit té la capacitat d’oferir una àmplia cobertura internacional als principals centres financers i comercials mundials.

“Molts satisfets de ser la 19ª firma espanyola d’auditoria i la 8ª de Catalunya. En els darrers 6 anys hem aconseguit doblar la facturació i millorar 4 posicions en el rànquing, fet que suposa un recolzament dels nostres clients i la seva satisfacció en els nostres serveis”.

Ramon Riera – Soci Vir Audit