Vir Audit es manté un any més dins del Top 20 del Rànquing de firmes d'auditoria

21 mayo 2024 · Vir Audit

Vir Audit manté un any més la seva posició dins del Top 20 del Rànquing espanyol de firmes d'auditoria i incrementa en un 10,4% la seva facturació respecte a l'any anterior, amb un total de 17,6 milions de facturació.

El rànquing del diari Expansión inclou les millors firmes d’auditoria a España

Les dades del rànquing, que es fa entre un total de més de 1.400 empreses auditores, l’ha fet públic el diari Expansión, que anualment el realitza a partir de la facturació total de les empreses de serveis professionals a Espanya.

En la seva publicació del 14 de maig de 2024, es destaca que les firmes d’auditoria mitjanes acceleren i aconsegueixen un creixement conjunt de fins als 1.064 milions d’euros sense incloure els resultats registrats per les ‘Big Four’.

Vir Audit es consolida per sisè any consecutiu dins del Top 20 de firmes d’auditoria

Un any més Vir Audit ha demostrat la capacitat de consolidar-se dins del Top 20 de les firmes de més tamany. Amb un equip de més de 200 professionals, som una firma multidisciplinària capaç d’oferir als nostres clients un servei d’auditoria de qualitat, però sobretot professional.

De fet, Vir Audit és la primera de les firmes que no formen part d’una network internacional, i per tant, manté la seva independència.

Potser també t’interessa llegir la següent notícia de Vir Audit: